Artiestenreizen

De volgende evenement zijn mede door ons georganiseerd. Wij zouden ons vereert voelen als jouw evenement er binnenkort ook tussen mag staan!

Een eigen artiestenreis voor jouw organisatie

Wil je omzet verhogen bij jouw zakelijke of particuliere doelgroep? Of heb je een personeelsfeest te vieren? Wij helpen je graag om een evenement uit te denken en te organiseren.

Een succesvol event is al lang niet meer zomaar een feestje of een leuke bijeenkomst. Bij het organiseren van een succesvol evenement komt veel meer kijken dan je misschien verwacht. Interevents begrijpt dit als geen ander. Het moet niet alleen gezellig zijn en een fantastische indruk achterlaten, maar ook de juiste doelen bereiken.
Met onze kennis en ervaring maken wij voor jouw organisatie een gepersonaliseerd evenementplan met kosten en opbrengsten en een goed draaiboek. Zo zorgen we er samen voor dat het hele project van idee tot realisatie gecontroleerd verloopt en succesvol is.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Verbind jouw merknaam aan een populair evenement

Er is geen betere plek om jouw merk breed onder de aandacht te brengen bij een publieksevenement waar jouw doelgroep aanwezig is en waar zij plezier hebben.

Een van onze partners, RTV Events, is gespecialiseerd in grote publieksevenementen. Zoals hun jaarlijks terugkerende familiereizen en artiestenweekenden onder eigen label, maar ook evenementen in opdracht van diverse mediabedrijven. Onze samenwerking met RTV Events maakt het voor jou mogelijk om via naamadoptie of sponsoring onder de aandacht te komen bij veel consumenten. Dus wil je niet zelf een evenement organiseren, dan heb je op deze manier met weinig inspanning een prima bereik!

Benieuwd welke evenementen bij jouw merk passen? Neem contact met ons op.

 

Staat jouw evenement hier binnenkort ook bij?

De volgende evenementen zijn mede door ons georganiseerd: 

  •  Kinder Weekend Paw Patrol (Nickelodeon)
  • Buurman & Buurman Weekend
  • Thomas de Trein Event
  • Interevents Kerstweekend
  • Interevents Sinterklaasweekend
  • Brandweerman Sam kinderweekend (Telekids)
  • DORA Weekend – Nickelodeon (Prinsenmeer)

Interevents zorg voor een geweldige familiereis

Ben u geintresseerd in een gepersonaliseerd jaarplan voor uw winkelcentrum? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan voor gepersonaliseert advies. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van Interevents.

Tevreden klanten

Plannen opgesteld