Retail- en Bedrijfsopeningen

Voor jouw nieuwe of vernieuwde winkel bedenken én ontwikkelen we alle openingsmaterialen en produceren wij de openingsceremonie. We maken er een feestelijke gebeurtenis van en zorgen voor een groot bereik.

Een winkel openen is een belangrijke en feestelijke gebeurtenis en je wilt natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers trekken. Wij zorgen voor succes en voor een originele belevenis, die mensen zich nog lang zullen herinneren.

De beste resultaten
Voor elk bedrijf is het belangrijk om een positieve, blijvende eerste indruk achterlaten. Met een krachtige boodschap kan je met jouw openingsevenement naast een onvergetelijk feest ook fantastische resultaten bereiken. Benieuwd hoe? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Ruime ervaring
Interevents organiseert al meer dan 10 jaar (her)openingen op maat voor retailbedrijven in verschillende branches. Voor deze bedrijven hebben we openingen verzorgd:

Lucardi

Lucardi

Vanaf 2007 opende interevents 92 Lucardi Juweliers met de vernieuwde look and feel. Deze gloednieuwe winkels bevinden zich door heel Nederland en zijn traditioneel geopend met het doorknippen van een lintje en feestelijk entertainment. De winkels hebben een nieuw...