Bedrijfsopening Lucardi

Vanaf 2007 opende interevents 92 Lucardi Juweliers met de vernieuwde look and feel. Deze gloednieuwe winkels bevinden zich door heel Nederland en zijn traditioneel geopend met het doorknippen van een lintje en feestelijk entertainment.

De winkels hebben een nieuw interieur met veel glas, zodat alle collecties en sieraden goed te zien zijn. Ook de wanden achter de kassa’s heeft een moderne look gekregen.

De beste resultaten

Voor elk bedrijf is het belangrijk om een positieve, blijvende eerste indruk achterlaten. Met een krachtige boodschap kan je met jouw openingsevenement naast een onvergetelijk feest ook fantastische resultaten bereiken. Benieuwd hoe? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Ruime ervaring

Interevents organiseert al meer dan 10 jaar (her)openingen op maat voor retailbedrijven in verschillende branches. Voor deze bedrijven hebben we openingen verzorgd:

Tevreden klanten

Afgeronde boekingen

Bedrijfsopening organiseren?

Voor iedere nieuwe of vernieuwde winkel bedenken én ontwikkelen we alle openingsmaterialen en produceren wij de openingsceremonie. We maken een feestelijke gebeurtenis van iedere (her)opening en zorgen voor een zo groot mogelijk bereik.